Spreekuren op afspraak

E consult / Electronsiche afspraakplanning

Maak een account aan met uw DigiD bij MijnGezondheid.net en u creëert de mogelijkheid tot het maken van een electronische afspraak op ons spreekuur of een Econsult. Beide mogelijkheden zijn alleen bedoeld voor niet dringende zaken.

 

Afspraak maken

U helpt onze assistente door uw vragen het liefst telefonisch en voor 11.00 uur te stellen.

Telefoonnummer 015-2120888, u krijgt een keuzemenu.

Van 08.00 – 11.00 uur: afspraken maken, aanvragen huisbezoek.

Van 13.00 – 1700 uur: opvragen uitslagen, dringende vragen.

Spoedgevallen: 015-2120888, Optie1. Werkdagen van 08.00-17.00 uur.

spreekuren2

 

Spreekuurtijden

Regulier spreekuur: Op afspraak van 08.00 tot 10.30 uur en van 14.00 tot 16.00 uur. Op woensdagmiddag is er geen spreekuur.

 

Terugbelspreekuur

Naast het reguliere spreekuur werken wij met de mogelijkheid voor een afspraak op het terugbelspreekuur: De huisarts belt u terug op afspraak, meestal eind van de ochtend. Wij vragen u uw vraag vooraf toe te lichten aan onze assistente zodat wij u goed voorbereid kunnen terugbellen. Uiteraard kunt u het aan haar benoemen als u dat te prive vindt.

Zorg ervoor dat wij uw juiste telefoonnummer hebben.

huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke spreekuren

 

Huisbezoek

Als het niet mogelijk is om de praktijk te bezoeken dan kunt u een huisbezoek aanvragen. Doe dit bij voorkeur voor 11.00 uur, dan kunnen wij er op die dag rekening mee houden. Onderzoek op de praktijk heeft altijd de voorkeur aangezien daar de middelen voor onderzoek het beste zijn. De huisbezoeken zijn meestal tussen 11.00 en 13.00 uur.

 

Passanten/niet-ingeschreven patienten

Als u dringend medische hulp nodig hebt, maar geen huisarts in Delft hebt, dan kunt u bij ons behandeld worden als zogenaamde “passant”. Dit kan alleen indien de dagelijkse drukte van de eigen patientenstroom dit toelaat. Wij rekenen daar een passantentarief voor, dat is meestal rond de 30 Euro. Dit dient contant en gepast betaald te worden, er is geen mogelijkheid tot pinbetaling. Wij geven u een kwitantie mee die u soms kunt indienen bij uw verzekeraar. Eventueel door ons verstrekte recepten die u vervolgens nog bij de apotheek haalt worden door de apotheek bij u apart in rekening gebracht. (Vlakbij ons gezondheidscentrum is een openbare pinautomaat.)

Ga naar de inhoud