• 015-2120888 SPOED kies 1
  • 015–2511930 SPOED buiten kantooruren
  • Bij levensbedreigende situaties: BEL 112

Coronavirus

Informatie over het Coronavirus

Vaccinaties 60-65 jaar:

We hebben de doelgroep 60-65 jaar volledig gevaccineerd.

Alleen voor deze doelgroep: 

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan in alle gevallen contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.  

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

Neem dan met ons telefonisch contact op. 

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Centraal register vaccinaties:

Na vaccinatie worden uw gegevens opgeslagen in het centrale vaccinatieregister. U kunt inloggen met uw Digi D om uw gegevens in te zien en uw vaccinatiebewijs te downloaden.

Coronaklachten:

Op Thuisarts.nl kunt u meer informatie vinden over het coronavirus, inclusief een heel duidelijke video-uitleg.

Wanneer u denkt met corona te maken te hebben, is het van belang dat u NIET naar de praktijk komt, maar eerst met ons belt. En ga svp ook niet hoestend of met klachten naar de huisartsenpost. Bel eerst!

Bekijk deze website van de Huisartsenposten Schievliet (o.a. Delft) ter voorbereiding van uw telefoongesprek. Samen bespreken we dan welke maatregelen voor u noodzakelijk zijn.

Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Dus niet over uw eigen gezondheid, dan kunt u ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 – 1351 van de Rijksoverheid.

Information in English. Do not come to our  general practice but call us first! To be better prepared please read the information and questions on this website before you make the phone call.

More information….

Andere informatiebronnen:

Een persoon kan corona hebben in het volgende geval:

Koorts* (ten minste 38 graden Celsius) én ten minste één van de volgende respiratoire verschijnselen: hoesten, kortademigheid

* Of koortsig gevoel bij ouderen, aangezien zij niet altijd koorts ontwikkelen. Ook een immuungecompromitteerde patiënt met luchtwegklachten, die aan de epidemiologische criteria voldoet, kan laagdrempelig getest worden op SARS-CoV-2.We

© 2020 Huisartsen Bong & Klokke    |   Privacyverklaring    |      Feedback en sociale media