Over ons

Mevrouw J.A. Bong en mevrouw A.R. Klokke zijn ervaren huisartsen. Zij zijn respectievelijk sinds 2001 en 1996 huisarts in Delft. Mevrouw Bong en mevrouw Klokke zijn beiden getrouwd en hebben kinderen in de middelbare en WO leeftijd. Zij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijkvoering omdat dit het persoonlijke contact ten goede komt.

Vaak wordt ons gevraagd: ” bij wie ben ik nu patiënt?” Daarover het volgende; u bent bij beiden patiënt. In het ziekenhuis staan wij beiden onder de naam huisartsenpraktijk Bong & Klokke, dus als u één van onze namen noemt komt het altijd goed. En zo is het met de meeste andere hulpverleners waar we mee samenwerken.

U kunt altijd kiezen bij wie u een afspraak maakt. Het maakt ons niet uit. We zijn gewend om elkaars verslaglegging te lezen en te interpreteren. Vaak is het wel handig als u voor één bepaalde klacht al een paar keer geweest bent, om dan ook weer bij dezelfde dokter een afspraak te maken. Maar als dat u een keer niet uitkomt is het helemaal geen probleem

huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke overons artsen.jpg
huisartsenpraktijk phoenix bong klokke glasinlood
huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke dokter bong

Mevrouw Bong

werkt op woensdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk. Daarnaast is zij enkele uren in het Reinier de Graaf  Gasthuis werkzaam om daar de huisartsen te vertegenwoordigen. 
huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke dokter klokke

Mevrouw Klokke

werkt op maandag, dinsdag en woensdagochtend in de praktijk. Daarnaast is zij betrokken bij het overleg over optimale samenwerking tussen de huisartsen en de specialisten in het Reinier de Graaf Gasthuis, waarbij ze de huisartsen vertegenwoordigt. 

Op maandagochtend, dinsdag en donderdag werkt Inge Sol als  assistente. Inge is tevens praktijkondersteuner voor de chronische zorg voor patiënten met hoge bloeddruk, suikerziekte of COPD. Zij gebruikt haar kennis als praktijkondersteuner vanzelfsprekend ook wanneer zij als doktersassistente aan het werk is. Zij heeft op maandagmiddag en woensdag haar zelfstandige spreekuren. Ook kunt u bij haar een afspraak maken voor ondersteuning bij het stoppen met roken. Daarnaast doet zij huisbezoeken bij onze oudste ouderen in de praktijk en helpt zij ons met de zorg voor hen. 

huisartsen phoenix bong en klokke assistente sol

Laura Burgess is gediplomeerd doktersassistente. Ze heeft de overstap gemaakt vanuit de hospitality wereld en heeft haar opleiding enige tijd geleden bij ons afgerond. Ze is werkzaam op maandag en vrijdag.   

Op donderdagmiddag heeft zij haar spreekuur voor mensen met hoge bloeddruk. 

huisartsen Phoenix LauraBurgess

Leo Absil is alweer enige tijd werkzaam in onze praktijk. Hij is aanwezig op dinsdag en woensdagmiddag. Hij is laagdrempelig en op korte termijn te raadplegen voor de behandeling van psychische klachten en neemt veel ervaring mee van zijn  loopbaan bij de GGZ. Hij is niet weg te denken uit onze praktijk, we zijn erg blij dat we patienten de mogelijkheid kunnen bieden van psychologische hulp op korte termijn. 

huisartsenPhoenix Leo Absil

Lindey de Jong, diëtist van Careyn, werkt elke woensdagmiddag bij ons in de praktijk. U kunt via ons een verwijzing vragen voor haar. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, en welk ziektebeeld u heeft, worden de behandelingen vergoed. Zonder verdere voorwaarden worden, ook als u alleen basis verzekerd bent, in elk geval 3 behandelingen vergoed. Bij twijfel raadpleeg eerst uw zorgverzekeraar.

huisartsen phoenix bong en klokke dietiste de jong

Vrijwel alle foto’s op deze site zijn gemaakt door mevrouw N. Rus.

Ga naar de inhoud