• 015-2120888 SPOED kies 1
  • 015–2511930 SPOED buiten kantooruren
  • Bij levensbedreigende situaties: BEL 112

Over ons

Mevrouw J.A. Bong en mevrouw A.R. Klokke zijn ervaren huisartsen. Zij zijn respectievelijk sinds 2001 en 1996 huisarts in Delft. Mevrouw Bong en mevrouw Klokke zijn beiden getrouwd en hebben kinderen in de middelbare en WO leeftijd. Zij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijkvoering omdat dit het persoonlijke contact ten goede komt.

Vaak wordt ons gevraagd: ” bij wie ben ik nu patiënt?” Daarover het volgende; u bent bij beiden patiënt. In het ziekenhuis staan wij beiden onder de naam huisartsenpraktijk Bong & Klokke, dus als u één van onze namen noemt komt het altijd goed. En zo is het met de meeste andere hulpverleners waar we mee samenwerken.

U kunt altijd kiezen bij wie u een afspraak maakt. Het maakt ons niet uit. We zijn gewend om elkaars verslaglegging te lezen en te interpreteren. Vaak is het wel handig als u voor één bepaalde klacht al een paar keer geweest bent, om dan ook weer bij dezelfde dokter een afspraak te maken. Maar als dat u een keer niet uitkomt is het helemaal geen probleem

huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke overons artsen.jpg
huisartsenpraktijk phoenix bong klokke glasinlood
huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke dokter bong
Mevrouw Bong werkt op woensdagochtend, donderdag en vrijdag in de praktijk. Daarnaast is zij enkele uren in het Reinier de Graaf  Gasthuis werkzaam om daar de huisartsen te vertegenwoordigen. 
huisartsenpraktijk phoenix bong en klokke dokter klokke

Mevrouw Klokke werkt op maandag, dinsdag en woensdagochtend in de praktijk. Daarnaast is zij bestuurslid van de regionale huisartsenvereniging waarbij zij contactpersoon is voor overleg met het Reinier de Graaf Gasthuis.

Op maandagochtend, dinsdag en donderdag werkt onze assistente Inge Sol.

Inge is tevens praktijkondersteuner voor de chronische zorg patiënten met hoge bloeddruk, suikerziekte of COPD. Zij heeft op maandagmiddag en woensdag spreekuur. Ook kunt u bij haar een afspraak maken voor ondersteuning bij het stoppen met roken. Daarnaast doet zij huisbezoeken bij onze oudste ouderen in de praktijk en helpt zij ons met de zorg voor hen. 

huisartsen phoenix bong en klokke assistente sol

Leo Absil is de opvolger van Harold Sloots. Harold is de per 1 december 2021 met pensioen. Wij wensen hem een goede tijd toe!

Leo werkt op dinsdag en woensdagmiddag bij ons als praktijkondersteuner psychologische zorg. Zoals u weet, is er veel veranderd de afgelopen jaren voor mensen die psychologische hulp nodig hebben. Er worden strakkere criteria gevolgd met name om vergoeding van psychologische zorg mogelijk te maken. Onze praktijkondersteuner is echter laagdrempelig te consulteren en kost u niets. Wij zijn blij Leo te kunnen verwelkomen in onze praktijk. Hij neemt veel ervaring mee vanuit de GGZ, waar hij ook werkzaam is. Hij kan uw probleem goed inventariseren en waar nodig enkele gesprekken bieden.

IMG 20211129 WA0001

Lindey de Jong, diëtist van Careyn, werkt elke woensdagmiddag bij ons in de praktijk. U kunt via ons een verwijzing vragen voor haar. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, en welk ziektebeeld u heeft, worden de behandelingen vergoed. Zonder verdere voorwaarden worden, ook als u alleen basis verzekerd bent, in elk geval 3 behandelingen vergoed. Bij twijfel raadpleeg eerst uw zorgverzekeraar.

huisartsen phoenix bong en klokke dietiste de jong

Vrijwel alle foto’s op deze site zijn gemaakt door mevrouw N. Rus.

© 2020 Huisartsen Bong & Klokke    |   Privacyverklaring    |      Feedback en sociale media