• 015-2120888 SPOED kies 1
  • 015–2511930 SPOED buiten kantooruren
  • Bij levensbedreigende situaties: BEL 112

In- en uitschrijven

Inschrijven:

Wij nemen op dit moment geen nieuwe patienten aan.  Praktijk Delfthof aan de Kristalweg is wel geopend. Voor patienten in de buurt: overleg eventueel voor uitzonderingssituaties met onze assistente. 

Wilt u bij ons in de huisartsenpraktijk komen, overleg dan altijd eerst even telefonisch met onze assistente. Zij kan u verder helpen.

Uiteraard kunnen (nieuwe) huisgenoten zich altijd in de praktijk inschrijven.

formulierT

 

Inschrijfformulier 

NB als printen vanaf de website niet goed gaat dan eerst document op eigen computer opslaan, en vanaf uw computer printen.

En lees meer over  “Volg je Zorg” in de folder.

inuit

 

Uitschrijven:

Wanneer u van huisarts verandert, laat dit dan de assistente weten. Zij kan met u bespreken hoe uw dossier bij de nieuwe huisarts terecht komt en hoe wij uw inschrijfgegevens kunnen wijzigen. In vele gevallen zal uw nieuwe huisarts een aanvraag bij ons indienen voor het elektronisch verzenden van uw dossier. Daarvoor hebben wij uw schriftelijke toestemming nodig. Wij verzoeken u daarom het uitschrijfformulier (zie onder) te downloaden en bij ons in te leveren.

formulierT

Uitschrijfformulier

NB als printen vanaf de website niet goed gaat dan eerst document op eigen computer opslaan, en vanaf uw computer printen.

© 2020 Huisartsen Bong & Klokke    |   Privacyverklaring    |      Feedback en sociale media