Over ons

De huisartsen

Mw. J.A. Bong en mw. A.R. Klokke zijn ervaren huisartsen. Zij zijn respectievelijk sinds 2001 en 1996 huisarts in Delft. Mw. Bong en mw. Klokke zijn beiden getrouwd en hebben kinderen in de middelbare schoolleeftijd.  Zij hebben bewust gekozen voor een kleinschalige praktijkvoering omdat dit het persoonlijke contact ten goede komt.

Vaak wordt ons gevraagd: ” bij wie ben ik nu patiënt?” Daarover het volgende; u bent bij beiden patiënt. In het ziekenhuis staan wij beiden onder de naam huisartsenpraktijk Bong & Klokke, dus als u één van onze namen noemt komt het altijd goed. En zo is het met de meeste andere hulpverleners waar we mee samenwerken.

U kunt altijd kiezen bij wie u een afspraak maakt. Het maakt ons niet uit. We zijn gewend om elkaars verslaglegging te lezen en te interpreteren. Vaak is het wel handig als u voor één bepaalde klacht al een paar keer geweest bent, om dan ook weer bij dezelfde dokter een afspraak te maken. Maar als dat u een keer niet uitkomt is het helemaal geen probleem.

Folder2015BongKlokke

 

J.A. Bong Arina-Klokke-1024x576 (2)

J.A. Bong en A.R. Klokke

Werktijden

 

De assistentes

Op maandag, woensdagochtend en donderdag werkt Inge Sol.
Op dinsdag en vrijdag werkt Ellis Beek.

Inge                          Beek 20150616 094934 Ellis CM
Inge                                                                                Ellis

Diabetesverpleegkundige

Petra Kooij, onze diabetvesverpleegkundige, is uw vaste aanspreekpunt voor de diabeteszorg.
Petra werkt op vrijdag in onze praktijk. Eén keer per jaar doet de arts de diabetes-controle.

Petra is net bij ons komen werken. Zij is zeer ervaren en heeft jarenlang op het diabetesplein gewerkt in RdGG bij de internisten in Delft. Wij zijn blij met haar komst.

Foto Petra

Mw. P. Kooij

 

PSYCHOLOOG IN DE PRAKTIJK

Harold Sloots werkt op maandag bij ons als praktijkondersteuner psychologische zorg. Zoals u weet, is er veel veranderd het afgelopen jaar voor mensen die psychologische hulp nodig hebben. Er worden strakkere criteria gevolgd met name om vergoeding van psychologische zorg mogelijk te maken. Onze praktijkondersteuner is echter laagdrempelig te consulteren. Wij zijn erg blij met de komst van Harold, die reeds jarenlang ervaring heeft in behandelingen binnen de GGZ. In voorkomende gevallen zullen wij naar hem verwijzen.  Hij kan uw probleem goed inventariseren en waar nodig enkele gesprekken bieden. De behandeling kost u niets, het valt volledig onder de basiszorg.

profiel pohharold

 

DIËTIST IN DE PRAKTIJK

Lindey de Jong, diëtist van Careyn, werkt elke woensdagmiddag bij ons in het pand.

U kunt via ons een verwijzing vragen voor haar. Afhankelijk van hoe u verzekerd bent, en welk ziektebeeld u heeft, worden de behandelingen vergoed. Zonder verdere voorwaarden wordt ook als u alleen basis verzekerd bent in elk geval 3 behandelingen vergoed. Bij twijfel raadpleeg eerst uw zorgverzekeraar.

Foto Lindey