huisartsen_phoenix-bong-klokke-logo.jpg

Huisartsenpraktijk Bong en Klokke

Welkom op onze pagina voor mobiel gebruik. NB: Deze mobiele site bevat alleen contactinformatie.Voor veel meer info bekijk de desktopversie.

huisartsen bong en klokke

 

Actueel

Zie ook de desktopversie.

Voor meer informatie over het coronavirus KLIK HIER.

Wanneer u milde klachten heeft die met corona te maken kunnen hebben, dan verzoeken wij u deze klachten thuis uit te zieken. Er is een grote kans om anderen, en dus ook personeel werkzaam in de gezondheidszorg te besmetten wanneer u naar de praktijk of huisartsenpost gaat. Denkt u dat u ernstige klachten heeft dan is het van belang dat u NIET naar de praktijk komt, maar eerst met ons BELT. En bekijk deze website van de Huisartsenposten Schievliet (o.a. Delft) ter voorbereiding van uw telefoongesprek. Samen bespreken we dan welke maatregelen voor u noodzakelijk zijn.

Openingstijden

Werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.

Woensdagmiddag is de praktijk gesloten. U hoort op het bandje wie er voor ons waarneemt.

Voor waarneming in de vakanties: beluister ons antwoordapparaat of bekijk de “praktijk gesloten”-pagina in de desktopversie.

 

Telefonische bereikbaarheid

Voor het maken van afspraken voor het spreekuur, een huisbezoek, het terugbelspreekuur of voor het herhalen van uw recepten is de praktijk van 08.00 tot 11.00 uur telefonisch bereikbaar. Daarna is de assistente met andere werkzaamheden bezig.

Voor spoedgevallen kunt u uiteraard de gehele dag met ons contact opnemen. In geval van een levensbedreigende situatie kunt u direct na het bellen van ons nummer optie 1 kiezen. U krijgt dan direct onze assistente aan de lijn.
Wij verzoeken u dan ook dit nummer alleen te gebruiken in geval van een levensbedreigende situatie. Wij danken u voor uw begrip.

Voor spoedgevallen buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de huisartsenpost Delft.

 

Adres

Phoenixstraat 6B
2611 AL Delft

Skip to content